Pristigla “zelena” Coca-Cola

Bez autora
Jul 23 2013

Poznati logo Coca-Cola na crvenoj pozadini, koji postoji još od 20-tih godina prošlog veka, zamenjen je sa zelenom pozadinom u Argentini. Novi napitak je napravljen sa prirodnim zaslađivačima i flašama koje su razgradive.Nadograđena i potpuno razgradiva boca - PlantBottle, napravljena je od 30 posto materijala biljnog porekla, što ističe zelena nalepnica, a kompanija kaže “izgleda, funkcioniše i reciklira se, kao i tradicionalna plastična flaša, ali sa mnogo manje štetnih uticaja na planetu i njene resurse”.

Pristigla “zelena” Coca-ColaPoznati logo Coca-Cola na crvenoj pozadini, koji postoji još od 20-tih godina prošlog veka, zamenjen je sa zelenom pozadinom u Argentini.

Novi napitak je napravljen sa prirodnim zaslađivačima i flašama koje su razgradive.

Nadograđena i potpuno razgradiva boca - PlantBottle, napravljena je od 30 posto materijala biljnog porekla, što ističe zelena nalepnica, a kompanija kaže “izgleda, funkcioniše i reciklira se, kao i tradicionalna plastična flaša, ali sa mnogo manje štetnih uticaja na planetu i njene resurse”.

Novi napitak sadrži 108 kalorija u bočici od 600 mililitara, za razliku od klasičnih Coca-Cola sa 250 kalorija i nekaloričnih dijetalnih verzija.

“Coca-Cola Life je prvo bezalkoholno piće iz porodice Coca-Cola koja je prirodno zaslađena šećerom ii Stevia biljke koja ima savršen ukus, a malo kalorija”, saopštila je kompanija.

Korišćena je južnoamerička biljka Stevia kao prirodni zaslađivač u 45 proizvoda kompanije Coca-Cola , a sada i u proizvodnji najpopularnijeg napitka.

Nije poznato kada će se Coca-Cola Life pojaviti u ostatku sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik